четверг, 7 мая 2020 г.

"Природа і людина."
"У світі квітів"
Весняні квіти – це перша усмішка весни. Весняні квіти найкращі в Україні.

Весняні квіти Весняні квіти – це квіти, які першими радують наші очі навесні. До групи весняних квітів входять як первоцвіти, так і ті види квітів, які розпускаються пізніше, але у весняні місяці. Первоцвіти квітнуть навесні, поки листя на деревах ще не розпустилося, тож їм вдається отримати достатньо світла.
Після довгої зими весняні квіти особливо приємні і красиві. Перші квіти в наших умовах розпускаються ще на початку березня. Це крокуси, проліски, підсніжники, ряст тощо. Такі, як тюльпани, жовті нарциси вже можна побачити у квітні. У травні кількість кольорів значно зростає: цвітуть всі сорти нарцисів і тюльпанів, примули, гіацинти, віоли, незабудки та деякі інші багаторічні квіти.
Велике розмаїття весняних квітів, але перше місце серед них по праву займає тюльпан, яскраві квіти якого не мають собі майже рівних серед вісників весни. Для вирощування яких головне вміти правильно підготувати, зберігати і посадити цибулини.



Нарциси — без яких майже ніколи не проходили травневі святкування Великої перемоги. Вони по праву мають зайняти гідне місце серед найпоширеніших квітів весни, поряд з тюльпанами. Головне, що вони невибагливі у догляді і їх не складно вирощувати.

Гіацинти– запашні квіти, що у більшості випадків вирощуються, як горшкові. Але у відкритому ґрунті їх посадка, вирощування і догляд не складе особливих зусиль для початківця. Головне знати основні правила агротехніки.
Травнева квітка конвалія, що на садову ділянку перекочувала із мішаних лісів України. Так як за походженням ці квіти лісові, то і умови їм на ділянці біля помешкання потрібно створити відповідні. Також невибаглива у догляді і вирощуванні.
Мультфліьм "Квіти дружби."

Комментариев нет:

Отправить комментарий