пятница, 17 апреля 2020 г.



"Є к о л о г і я"


Екологія - це те, що оточує кожного з нас. Ще ніколи так гостро не стояла загроза екологічної кризи, як сьогодні. На планеті з лякаючою швидкістю зникають різні види унікальних тварин і рослин. З кожним днем все більше забруднюється навколишнє середовище. 


Щоб запобігти варварському ставленню до природи, варто починати виховувати екологічну культуру з найменших років. Тому в наші дні екологічне виховання дошкільників здобуває зростаючу актуальність. 
Дошкільний вік - самий відповідний час для формування у дитини основ сприйняття світу. Діти в ранньому віці дуже емоційні, чуйні та милосердні й сприймають природу як живий організм

Діти постійно доглядають за кімнатними квітами. Вони добре розуміють, що квіти - це не лише краса, а й можливість мати в кімнаті більше кисню.


 Головною метою екологічного виховання є закладання основ для розвитку у кожного екологічної культури особистості, без формування якої не можна розраховувати на подолання тієї глибокої еколого-економічної кризи, в якій перебуває Україна.


У моральному компоненті відображається усвідомлення моральної цінності самої природи та уявлення про моральне ставлення людини до неї.


Разом з дитиною почитати книжки про єкологію.

І подивитися мультфільми.


Комментариев нет:

Отправить комментарий